Több kényelem Eberspächer állófűtésekkel

 

Induljon előmelegített járművel!

Eberspächer állófűtés - kiváló ajándék az egész családnak!

 

 

Több kényelem Eberspächer állófűtésekkel

Az Eberspächer állófűtés érezhetően növeli a kényelmet a hideg évszakban. A környezetbarát fűtési kényelem és az egyszerű utólagos beszerelés megéri az autóknál, csakúgy mint a lakókocsiknál, hajóknál és yachtok-nál – az egész éven át tartó mobilitásért és komfortérzetért.

Anélkül, hogy rá lennénk szorulva a járó motor hőleadására, az Eberspächer állófűtések kellemes klímát szolgáltatnak az utastérben. A modern és kis fogyasztású Hydronic vizes fűtésekkel a belső tér mellett a vízkör is felmelegszik. Ebből főképp a személyautók profitálnak a mindennapos használatban, a motor mérgezőanyagszegény melegindításával.

A motorhűtővíz felmelegítése által a jármű motorja hideg időben is jelentősen könnyebben indul el, így a télen amúgy is keményen igénybe vett akkumulátort kíméli. Lakókocsiknál, motorcsónakoknál vagy vitorlásoknál alternatív módon a a motor hűtővizeként az ipari víz is felmelegíthető.


A jármű belső terének fűtésére és állandó hőmérséklet fenntartására álló helyzetben vagy éjszakára főképp az Eberspächer Airtronic levegős fűtések a megfelelőek. Felmelegítik a kabint vagy a belső teret anélkül, hogy a vízkörre lennének csatlakoztatva. Így jut el a meleg levegő szinte késedelem nélkül a jármű belsejébe – halkan és kevés károsanyagkibocsájtással. Ez több kényelmet jelent a tehergépjárművek és a transzporterek számára és kellemes szabadidő-élvezetet a lakókocsiban vagy a hajón a hidegebb napokon is. A világon több mint 4.000 beépítő-partnert számláló Eberspächer hálózattal egy utólagos beépítés problémamentesen megoldható.

Hírek

08 dec
2023

Pályaorientációs nap - Győri SZC Lukács Sándor Járműipari és Gépészeti Technikum és Kollégium

Pályaorientációs nap a Győri SZC Lukács Sándor Járműipari és Gépészeti Technikum és Kollégiumban    Az Eberspächer vállalatcsoport és termékeinek bemutatása, ismerkedés a fűtési- és klímarendszerekkel.
16 okt
2023

53. AUTÓBUSZ SZAKÉRTŐI TANÁCSKOZÁS

Austropannon Kft. részvétele az Autóbusz Szakértői Tanácskozáson https://events.gteportal.eu/53-autobusz-szakertoi-tanacskozas/ 
06 okt
2023

EBERSPÄCHER BÁZIS, FRISSÍTŐ ÉS PROFI BEISKOLÁZÁS

Eberspächer bázis, frissítő és profi beiskolázás az Austropannon Academy szervezésében   Profi kurzus: 2023. szeptember 7. Bázis és frissítő kurzusok: 2023. szeptember 12-13. 2023. október 4-5.  
26 ápr
2023

ELŐADÁS A SZÉCHENYI ISTVÁN EGYETEMEN

Eberspächer termékek ismertetése, elméleti és gyakorlati oktatás a győri Széchenyi István Egyetem hallgatóinak.

Elérhetőség

AUSTROPANNON KFT
(Eberspächer Vezérképviselet)
9081 Győrújbarát, Fő u. 96.

HOTLINE:
+36 96/543-333
+36 20/931-5336
Technikai info: +36 20/5-317-317
Műszaki info: +36 20/931-5336
Raktár: +36 96/543-330
Fax: +36 96/456-481


E-Mail: info[#kukac#]eberspaecher-hungary.com

E-Mail: info[#kukac#]austropannon.hu

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!