Eberspächer Sütrak buszklímarendszerek

Termomenedzsment buszoknak világszerte

Az Eberspächer Sütrak innovatív fűtés – és klímarendszereket fejleszt, gyárt és mint rendszerpartner inteligens, komplett megoldást kínál buszok klimatizálására. A mindenre kiterjedő fejlesztési és felhasználási szakértelemben a számos busz – és  járműgyártó már sok éve világszerte megbízik. Ezért kerülnek az Eberspächer Sütrak gyáraiból a klimatizálási megoldások a világ minden kontinensén alkalmazásra.

A legszélsőségesebb időjárási körülmények között is biztosítják az optimális komfortot a z utasoknak és a jármű vezetőjének.Az Eberspächer Sütrak innovatív fűtés – és klímarendszereket fejleszt, gyárt és mint rendszerpartner inteligens, komplett megoldást kínál buszok klimatizálására.
A mindenre kiterjedő fejlesztési és felhasználási szakértelemben a számos busz – és  járműgyártó már sok éve világszerte megbízik. Ezért kerülnek az Eberspächer Sütrak gyáraiból a klimatizálási megoldások a világ minden kontinensén alkalmazásra. A legszélsőségesebb időjárási körülmények között is biztosítják az optimális komfortot a z utasoknak és a jármű vezetőjének.
Különös hangsúlyt fektet az Eberspacher Sütrak a fejlesztés és a gyártás során az energiahatékony és a környezetbarát termékekre. Ez nemcsak a gazdaságosságot segíti elő, hanem csökkenti az üzemanyagfelhasználást és az károsanyag kibocsájtást.
A független, tulajdonosi vezetésű családi vállalkozás, mely 145 éves tradícióval rendelkezik az Eberspächer Sütrak számára számos lehetőséget és előnyt biztosít.
A hatáskörök szoros kapcsolatában mindkét vállalkozás, mind az Eberspächer és a Sütrak a fűtés és hűtés területén a jövőbeni kihívásoknak még hatékonyabban tud  eleget tenni – a mottónak megfelelően. Termomenedzsment buszoknal világszerte egy kézből.

Járműklímák

Hírek

18 okt
2022

Szakmai nap - Győri SZC Lukács Sándor Járműipari és Gépészeti Technikum és Kollégium

Szakmai nap a Győri SZC Lukács Sándor Járműipari és Gépészeti Technikum és Kollégiumban     
12 ápr
2022

AUTOMOTIVE HUNGARY 2022

Találkozzunk az Automotive Hungary kiállításon!                 
07 márc
2022

STOP&GO nyestriasztó AKCIÓ!

STOP&GO nyestriasztó AKCIÓ! Nagyszabású akció webshopunkban: https://nyestkar.hu
14 máj
2015

Eberspächer állóhelyzeti klímák

Itt az új Eberspächer Cooltronic Generation 2.5 állóklíma! ÁLLÓKLÍMÁVAL A NYÁRI HŐSÉG ELLEN!    

Elérhetőség

AUSTROPANNON KFT
(Eberspächer Vezérképviselet)
9081 Győrújbarát, Fő u. 96.

HOTLINE:
+36 96/543-333
+36 20/931-5336
Technikai info: +36 20/5-317-317
Műszaki info: +36 20/931-5336
Raktár: +36 96/543-330
Fax: +36 96/456-481


E-Mail: info[#kukac#]eberspaecher-hungary.com

E-Mail: info[#kukac#]austropannon.hu

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!